За нас / BMS Bulgaria

     

 

Подбор и оценка на персонал / BMS Bulgaria


Компютърни обучения
     

   
 

 

 

 

 

 

  Microsoft Office e пакет от програми, които ви помагат да създадете професионално изглеждащи документи, презентации, да организирате електронната си кореспонденция,и да се справяте с бизнес уменията които се изискват от съвременните работодатели.
   Бизнес Мениджмънт Сълюшънс, България предлага ексклузивно разработените от Velsoft Training Courseware, Canada програми за обучение в следните области:

Word:

Microsoft Office Word e текстообработваща програма с помощта на която се създават документи. В нашето обучение ще се запознаете с правилата за работа, форматиране на текстове,и шрифтове, проверка на правопис и граматика, добавяне на изображения, графики и таблици и всичко което е необходимо за безпроблемната бизнес работа с програмата.

Excel:

Microsoft Excel е програма за създаване на електронни таблици, въвеждане на информация, създаване на база данни, графични изображения и статистически анализ.

Powerpoint:

Microsoft PowerPoint е програма за създаване на презентации с помощта на която можете да подготвите и представите висококачествени и атрактивни представяния на различни теми. Програмата използва текст, картинки, видео и звукови изображения и ние ще ви научим как да се справяте с това.

Outlook:

Outlook е програма която ви помага да повишите организираността си чрез подобряване на електронната кореспонденция. Тя ви дава възможност да организирате контактите и календара си и по този начин да отговорите на съвременните бизнес изисквания.

Publisher:

Microsoft Publisher е програма за дизайн, която ви дава възможност да създадете и разпечатате редица професионално изглеждащи бизнес документи и да презентирате своите идеи по подходящ начин. Програмата ще ви помогне при създаване на уеб страници, брошури и маркетингови материали и по този начин ще ви даде конкурентно предимство.

Access:

Access спомага за организирането на голям брой документи, папки и данни в единна база която може да бъде обменяна с други компютърни потребители, който използват същата мрежа